GIS-material for the archaeological project: National road 32 - National road 32 Boxholm-Bleckenstad - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2012)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
På uppdrag av Vägverket har Riksantikvarieämbetet utfört arkeologiska förundersökningar inom tre områden längs den planerade ombyggnaden av Riksväg 32 mellan Boxholm och Bleckenstad. Inom område 1 (RAÄ 10) påträffades inga lämningar. Inom område 2 (RAÄ 332) påträffades förhistoriska boplatslämningar samt fynd av keramik, slagg, flinta och en malstenslöpare. Inom område 3, indelat i fyra RAÄ-nummer, påträffades en härd (RAÄ 246), boplatslämningar (RAÄ 111:3), härdar samt fyrsidig stensättning (RAÄ 109) och en härd (RAÄ 248).

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med förundersökningarna var att avgränsa, karaktärisera samt datera eventuella lämningar.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Riksväg 32 - Väg 32 Boxholm-Bleckenstad
Keywords: Neolithic; neolitikum; Bronze Age; bronsålder; Iron Age; järnålder; Early Iron Age; äldre järnålder; HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi