GIS-material for the archaeological project: kv Bergstrollet in Motala - Survey preceding local planning - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum utförde i november 2008 en arkeologisk utredning etapp 1 och 2 inför stadsplanearbete gällande kvarteret Bergstrollet i Motala. Vid utredningen etapp 1 påträffades flera lämpliga boplatslägen och kart- och arkivstudier visade indikationer på möjlig förhistorisk bosättning. Vid utredning etapp 2 påträffades inget av arkeologiskt intresse.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska utredningen var att fastställa om lagskyddade fornlämningar skulle komma att beröras av eventuella markingrepp.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: kv Bergstrollet i Motala - Inför stadsplanearbete
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi