GIS-material for the archaeological project: Marmorbrottet 1:21 - Planned construction of holiday cottages - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum utförde 2003-04-29 en arkeologisk utredning etapp 1 vid Marmorbrottet, Krokek socken, Norrköpings kommun. Utredningen föranleddes av planerad bebyggelse med campingstugor. Inför utredningen var inga fornlämningar kända inom området. Utredningen uppvisade inte några nya fornlämningar eller presumtiva lägen för dold fornlämning.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Utredningen syftade till att sammanställa den kända fornlämningsbilden samt påvisa eventuella nyupptäckta fornlämningar inom det planerade exploateringsområdet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Marmorbrottet 1:21 - Planerad bebyggelse med campingstugor
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi