GIS-material for the archaeological project: Flat rock at Söderleden, Norrköping - Survey preceding planned rebuilding - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum utförde 2003-03-20 en arkeologisk utredning etapp 1 vid Söderleden i Norrköping. Utredningen föranleddes av planerad ombyggnation av Söderleden och motiverades av eventuell förekomst av hällristningar. Ett flertal hällar rensades och borstades, men inga hällristningar påträffades.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Utredningen syftade till att fastställa om fornlämningar, huvudsakligen hällristningar, kunde komma att beröras av det planerade arbetsföretaget.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Berghällar vid Söderleden, Norrköping - Inför planerad ombyggnation
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi