GIS-material for the archaeological project: By stone fences and graves in east Lambohov - Survey preceding planned single-family houses - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Riksantikvarieämbetet UV Öst har utfört en utredning etapp 2 med anledning av att kommunen behövde klarlägga de arkeologiska förutsättningarna inför planerad småhusbebyggelse inom Lambohov 2:20. Inom Objekt II påträffades en grop och rester av ett röjningsröse. Området var kraftigt stört av bebyggelse och andra markingrepp. Inom Objekt III framkom endast ett stolphål och en mörkfärgning.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med utredningen var att avgöra om fast fornlämning skulle komma att beröras av det planerade exploateringsprojektet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Intill stensträngar och gravar i östra Lambohov - Inför planerad småhusbebyggelse
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi