GIS-material for the archaeological project: Tingstad 3:1 - Trenching for cable - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
GIS-material for the archaeological project: Tingstad 3:1

The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum genomförde 2002-06-17 en arkeologisk förundersökning med anledning av kabelförläggning samt rasering av befintlig luftledning vid Tingstad 3:1 m fl, Tingstad socken, Norrköpings kommun, Östergötland. Undersökningen genomfördes som antikvarisk kontroll i samband med arbetsföretaget. Vid undersökningen berördes inga fornlämningar.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska förundersökningen var att fastställa i vilken omfattning fornlämningarna skulle komma att beröras av ledningsarbetet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Tingstad 3:1 - Kabelförläggning
Keywords: finds; fynd; HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi