GIS-material for the archaeological project: Väderstad-Bosgård - Change of local plan - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum utförde 2002-02-20 en arkeologisk utredning etapp 1 och 2 vid Väderstad-Bosgård, Väderstads socken, Mjölby kommun. Undersökningen föranleddes av planerad förändring av detaljplanen och motiverades av närheten till registrerade fornlämningar. Vid utredningen öppnades 7 schakt med grävmaskin men inga dolda fornlämningar påträffades.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Utredningen syftade till att sammanställa den kända fornlämningsbilden, samt påvisa eventuella nyupptäckta fornlämningar inom det planerade exploateringsområdet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Väderstad-Bosgård - Förändring av detaljplanen
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi