GIS-material for the archaeological project: District heating in Mantorp - Östergötland Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Under vintern 2000-2001 utförde Östergötlands länsmuseum en arkeologisk förundersökning i Mantorp, Viby socken, Mjölby kommun, Östergötland. Anledningen var schaktning för anslutning av fjärrvärme. En sträcka om ca 500 m schakt kontrollerades. Inga fornlämningar berördes av arbetet.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska förundersökningen är att konstatera i vilken omfattning fornlämningar kommer att beröras av arbetsföretaget. Om möjligt skulle arbetet styras på ett sådant sätt att ingreppen i fornlämning undviks helt eller minimeras.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Fjärrvärme i Mantorp
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi