GIS-material for the archaeological project: Övre Fillinge Krongård - Construction of a manure pit - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Östergötlands länsmuseum utförde i juni 2004 en arkeologisk utredning etapp 2 vid Övre Fillinge, Bankekinds socken, Linköpings kommun, Östergötland. Anledningen var planer på anläggandet av en gödselbrunn inom ett mycket fornlämningsrikt område. Utredningsområdet omfattade ca 40x20 m. Inga dolda fornlämningar påträffades.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska utredningen är att klargöra om dold fornlämning är belägen inom området för den planerade gödselbrunnen.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Övre Fillinge Krongård - Anläggandet av en gödselbrunn
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi