GIS-material for the archaeological project: Snällebo 1:1 - Survey preceding a quarry - Archaeology department, Östergötland County Museum (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Under våren 2004 utförde Östergötlands länsmuseum en frivillig utredning vid Snällebo, Valdemarsviks kommun. Anledningen var planer på att ta upp en bergtäkt. Utredningsområdet omfattade totalt ca 31 hektar. Vid utredningens inledning var en stensättning registrerad inom området. Vid utredningen påträffades inga övriga forn- eller kulturlämningar eller platser för presumtiva fornlämningar.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska utredningen var att ge en bild av kända fasta forn- och kulturlämningar samt påvisa presumtiva lägen för forn- och kulturlämningar inom utredningsområdet.

ZIP-filen innehåller GIS-filer vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Snällebo 1:1 - Inför en bergtäkt
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi