GIS-material for the archaeological project: Trial trenches in Tväggestad och Husby-Broby - Partition of real estate in Tväggestad and Husby-Broby - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Riksantikvarieämbetet UV Öst har under juli 2006 utfört en arkeologisk utredning, etapp 2, i området Tväggestad och Husby-Broby, Östra Husby socken, Norrköpings kommun, Östergötland. Undersökningen föranleddes av exploatering av tomter för enbostadshus med dragning av väg, VA, el- och eventuellt även telefonkabel i anslutning till tomterna. Undersökningen utfördes i form av sökschaktsgrävning. Vid undersökningen påträffades inga fynd eller anläggningar.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Den arkeologiska utredningen syftade till att fastställa eventuell förekomst av fornlämningar på de berörda arbetsområdena.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Sökschakt i Tväggestad och Husby-Broby - Tomtavstyckning Tväggestad och Husby-Broby
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi