GIS-material for the archaeological project: Electric wire at Godegård church - Swedish National Heritage Board, UV Öst (Uppsala University, 2014)
The ZIP file consist of GIS files and an Access database with information about the excavations, findings and other metadata about the archaeological survey.

Informationen i sammanfattning är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Riksantikvarieämbetet UV Öst har utfört en arkeologisk förundersökning i form av en antikvarisk kontroll intill Godegårds kyrka, Godegårds socken, Motala kommun. Anledningen var schaktning för elkabel mellan den gamla och den nya kyrkogården. I schaktväggen syntes på vissa ställen under grusvägens bärlager ett tjockt gråbrunt lager, sannolikt resterna av ett äldre odlingslager eller en äldre markhorisont. Inga fynd eller anläggningar påträffades.

Syfte:

Informationen i syfte är hämtad ur rapporten för undersökningen:
Syftet med den arkeologiska förundersökningen i form av antikvarisk kontroll var att se om fornlämningar berördes i samband med schaktning för elkabel och att i möjligaste mån undvika att fast fornlämning skadades.

ZIP-filen innehåller GIS-filer samt en Access datafil vilka innehåller information om schakt, fyndföremål, lämningstyper samt annan metadata om den arkeologiska undersökningen.
GIS-material för arkeologiskt projekt: Elkabel vid Godegårds kyrka
Keywords: HISTORY; HISTORIA; History and Archaeology; Historia och arkeologi; Archaeology; Arkeologi