Calculation methods for sheet pile walls - Differences between methods and their impact on the result - Agorelius (masterstudent), Matilda; Noberius (masterstudent), Johanna (Lund University, 2019)
Comparison of the calculation methods in Sponthandboken 2018.

Jämförelse av beräkningsmetoderna i Sponthandboken 2018.
Beräkningsmetoder för flerbandssponter - Skillnader mellan metoderna och deras inverkan på resultatet
Keywords: GEOTECHNICAL PROPERTIES; Earth and Related Environmental Sciences; Geovetenskap och relaterad miljövetenskap; Engineering and Technology; Teknik