The Regional Skåne SOM Survey 2011 - SOM Institute, University of Gothenburg (University of Gothenburg, 2013)
This is the fifth SOM-survey conducted in the region of Skåne. The questionnaire was divided into seven subject fields: news and media; politics, society and democracy; society and service; media use; activities, interests and values; working life; and background information.

Purpose:

Study attitudes and behaviour linked to local and regional issues

Detta är den femte SOM-undersökning som genomförts i Skåne. Den första undersökningen genomfördes 2001 i Malmöregionen (A-region 28 samt Eslöv). De senare undersökningarna har genomförts i hela Region Skåne.

Frågeformuläret består av sju sammanhållna frågeområden: nyheter och medier; politik, samhälle och demokrati; samhälle och service; medieanvändning; aktiviteter, intressen och värderingar; arbetsliv; samt bakgrundsfrågor.

Syfte:

Studera attityder och beteenden som är knutna till lokala och regionala frågor och företeelser
SOM-undersökningen i Skåne 2011
Syd-SOM 2011
Keywords: internal politics; inrikespolitik; CORS; CORS; Media; Media; Political behaviour and attitudes; Politiska beteenden och attityder; Specific social services: use and availability; Specifika sociala tjänster: användning och tillgänglighet; Leisure, tourism and sport; Fritid, turism och sport; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Political Science; Statsvetenskap; Media and Communication Studies; Medie- och kommunikationsvetenskap