Aging and old age 1995 - Tornstam, Lars (Uppsala University, 2009)
An Uppsala university survey regarding perceptions of age and ageing.

Enkätundersökning från Uppsala universitet där svenskar i åldrarna 20-85 år besvarar frågor som relateras till åldrande.
Åldrande och ålderdom 1995
Keywords: ageing; åldrande; General health and well-being; Allmän hälsa och välbefinnande; Elderly; Äldre; Specific social services: use and availability; Specifika sociala tjänster: användning och tillgänglighet; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Sociology; Sociologi