Public opinion on minimum income and equivalence scale 2001 - Gustafsson, Björn (University of Gothenburg, 2002)
Part of the project "SCB frågar Sverige" initiated by the university of Gothenburg. Includes questions about the public view on economy and consumption.

En del av projektet "SCB frågar Sverige" utförd på uppdrag av Göteborgs universitet. Avser frågor om allmänhetens åsikter kring ekonomi och konsumtion.
Allmänhetens åsikter om miniminivåer och konsumtionsenhetsskala 2001
Keywords: Social Sciences; Samhällsvetenskap