Home, children and power 1996 - Ahrne, Göran; Roman, Christine (Uppsala University, 1999)
SIFO survey study from 1996 with questions about economy and household work as a comparison between sexes. One data set for females and one for males.

Enkätundersökning utförd av SIFO år 1996 med syfte att identifiera könsskillnader i relation till hushållssysslor och ekonomi. Uppdelat på ett dataset för varje kön.
Hemmet, barnen och makten 1996
Keywords: Equality, inequality and social exclusion; Jämlikhet, ojämlikhet och socialt utanförskap; Family life and marriage; Familjeliv och äktenskap; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Sociology; Sociologi