Opinions on Sweden and the European unification 1992 - Brantgärde, Lennart (University of Gothenburg, 2007)
Undersökningen innehåller delar av de frågeställningar - frågorna 6, 39, 40 och 55 - som ställdes i Eurobarometer 38.1 samt bakgrundsfrågor rörande partisympati, röstande i föregående val, placering på höger-vänsterskala, civilstånd, hushållets sammansättning, social klass, boende, religion, hushållsinkomst och utbildning.

Undersökningen innehåller delar av de frågeställningar - frågorna 6, 39, 40 och 55 - som ställdes i Eurobarometer 38.1 samt bakgrundsfrågor rörande partisympati, röstande i föregående val, placering på höger-vänsterskala, civilstånd, hushållets sammansättning, social klass, boende, religion, hushållsinkomst och utbildning.
Åsikter om Sverige och det europeiska enandet 1992
Keywords: Political behaviour and attitudes; Politiska beteenden och attityder; Government, political systems and organisations; Regering, politiska system och organisationer; International politics and organisations; Internationell politik och organisationer; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Political Science; Statsvetenskap