Parish statistics 1970 - Statistics Sweden (Statistics Sweden, 1992)
The population register holds information about the population on parish level 31 December 1952, 1960, 1970, 1975, 1980, 1987, and 1990. Regional division dated 1 January 1991.

Datamängden för år 1952 innehåller uppgifter om län, kommun, församling och total folkmängd. Datamängderna för åren 1960, 1970, 1975, 1980, 1987 och 1990 innehåller uppgifter om län, kommun, församling, total folkmängd uppdelad på kön, samt folkmängd per ettårsklasser och kön per den 31/12 respektive år med den regionala indelning som gällde 1991-01-01. Datamängdernas församlingskoordinater innehåller församlingens kod och namn samt km-koordinater och x/y-koordinater.
Församlingsstatistik 1970
Keywords: population; befolkning; population distribution; befolkningsfördelning; DEMOGRAPHY (POPULATION, VITAL STATISTICS, AND CENSUSES); DEMOGRAFI (POPULATION, VITALSTATISTIK OCH FOLKRÄKNINGAR); Social Sciences; Samhällsvetenskap