Finnish and Yugoslavian immigrant organizations 1983 - Jaakkola, Magdalena; Bäck, Henry (Stockholm University, 1988)
The central concepts in this description of immigrant organizations are history, structure, resources, and activity.

Enkätundersökning skickad till såväl finska som jugoslaviska invandrarföreningar. Fokus ligger på immigranternas historia, organisation, resurser och aktiviteter.
Finska och jugoslaviska invandrarföreningar 1983
Keywords: population migration; migration; immigrants; invandrare; organizations; organisationer; minority groups; minoritetsgrupp; Minorities; Minoriteter; Cultural and national identity; Kulturell och nationell identitet; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Political Science; Statsvetenskap