Youth involvement in sports 1973-1974 - Levin, Lennart; Patriksson, Göran; Kinnrell, Ingvar (University of Gothenburg, 1992)
A two-part survey aimed towards students and their parents, asking questions about the involvement in sports and physical activities among youths.

En enkätundersökning i två delar där en riktar sig till skolelever och den andra till deras föräldrar, med syfte att svara på frågor om ungdomarnas engagemang i olika idrottsrelaterade aktiviteter.
Ungdomars involvering i idrott 1973-1974
Nordiska idrottsprojektet - Sverige
Keywords: physical activities; fysisk aktivitet; Physical Fitness; Fysisk kondition; sports training; idrottsträning; Physical Education and Training; Fysisk fostran och träning; Youth; Ungdomar; Leisure, tourism and sport; Fritid, turism och sport; Social Sciences; Samhällsvetenskap; Diet and nutrition; Kost och näring