Parallel texts from SIDA - Dahlberg, Simon; Language Council of Sweden, Institute for Language and Folklore (Institute for Language and Folklore, 2020)
Parallel texts collected from the SIDAs website.

Parallel texts downloaded from SIDAs website. What was actually downloaded were pdf files. The txt files that are available are the result of running the pdf files through the pdftotext command from an ubuntu shell.

Parallella texter insamlade från SIDA:s webbplats.

Parallella texter nedladdade från SIDAs webbplats. Det som nedladdades var egentligen pdf-filer. De txt-filer som finns tillgängliga är resultat ur en körning av kommandot pdftotext i ubuntu-skal.
Parallella texter från SIDA
Keywords: public health; folkhälsa; disaster relief; katastrofhjälp; Relief Work; Biståndsarbete; sustainability; hållbar utveckling; Economic systems and development; Ekonomiska system och ekonomisk utveckling; International politics and organisations; Internationell politik och organisationer; Equality, inequality and social exclusion; Jämlikhet, ojämlikhet och socialt utanförskap; Social change; Social förändring; Political Science; Statsvetenskap; Social and Economic Geography; Social och ekonomisk geografi; Languages and Literature; Språk och litteratur