Terminological Resources from Försäkringskassan - Dahlberg, Simon; Language Council of Sweden, Institute for Language and Folklore (Institute for Language and Folklore, 2020)
Internal terminological resources recieved directly from Försäkringskassan by e-mail.

Excel files with term lists. One file per language pair, where Swedish is always the source language. The files were delivered to us directly by Försäkringskassan.

Interna terminologiska resurser mottagna direkt från Försäkringskassan per e-post.

Excel-filer med termlistor. En fil per språkpar, där svenska alltid är källspråket. Filerna levererades till oss direkt av Försäkringskassan.
Terminologiska resurser från Försäkringskassan
Keywords: Social Security; Socialförsäkring; Universal Health Insurance; Allmän sjukförsäkring; welfare policy; social- och välfärdspolitik; Social welfare systems/structures; Sociala välfärdssystem/-strukturer; Public Administration Studies; Studier av offentlig förvaltning