Gold Standard for summarising text - Jönsson, Arne (Linköping University, 2020)
A reference corpus for text summarising.

En referenskorpus för textsammanfattningar.
Gold Standard för textsammanfattningar
Keywords: text summary; textsammanfattning; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik