rd-ds - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Utredningar från regeringens departement
Riksdagens öppna data: Departementsserien
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik