segreg-rd-utr - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Kommittédirektiv och kommittéberättelser för utredningar som regeringen tillsätter
Segregationstexter: Riksdagens öppna data: Utredningar
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik