rd-tlista - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Talarlistor för kammarens sammanträden
Riksdagens öppna data: Talarlista
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik