Betänkande ang. läroböcker (1882) - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Digitization of Betänkande angående likformig uppställning af grammatiska för rikets allm. läroverk afsedda läroböcker jemte dertill hörande grammatiska utkast (1882) by the Gothenburg University Library. The printed edition has been scanned and OCR:ed but not corrected.

Göteborgs universitetsbiblioteks digitalisering av Betänkande angående likformig uppställning af grammatiska för rikets allm. läroverk afsedda läroböcker jemte dertill hörande grammatiska utkast (1882). Den tryckta utgåvan har skannats och OCR-lästs, men ej korrekturlästs.
Betänkande ang. läroböcker (1882)
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik