Segregation texts: Riksdag's open data: Documents from Committees - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Dokument från utskotten, bland annat KU-anmälningar, protokoll, verksamhetsberättelser och den gamla dokumentserien Utredningar från riksdagen
Segregationstexter: Riksdagens öppna data: Utskottsdokument
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik