rd-flista - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Föredragningslistor för kammarens sammanträden
Riksdagens öppna data: Föredragningslista
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik