rd-bet - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Utskottens betänkanden och utlåtanden, inklusive rksdagens beslut, en sammanfattning av voteringsresultaten och Beslut i korthet
Riksdagens öppna data: Betänkande
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik