Ur Dagens Krönika - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Eight annual volumes of the cultural journal Ur Dagens Krönika, 1881–1890

Resursen innehåller årgångarna 1881–1886 samt 1889–1890. De har
digitiserats av Projekt Runeberg.
Ur Dagens Krönika
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); 1800s; journals; corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik