KVAH - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Kungl. Vetenskapsakademiens Handlingar

18 artiklar från kungliga vetenskapsakademiens handlingar. Alla
artiklarna handlar om åkerbruk och gödsel. De är från 1740–1778, och är
inskrivna manuellt och korrekturlästa av Lena
Rogström, GU.
KVAH
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik