rd-ovr - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Dokumentserierna Riksrevisionens granskningsrapporter, Utredningar från Riksdagsförvaltningen och Rapporter från riksdagen samt planeringsdokument, bilagor till dokument och uttag ur riksdagens databaser och de gamla dokumentserierna Utredningar från riksdag
Riksdagens öppna data: Övrigt
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik