Podiet - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2022)
Articles from the consert magazine Podiet

Magasinet Podiet innehåller
artiklar och reportage om aktuella konserter, intervjuer med
musiker och verkkommentarer till de klassiska konserter som spelas
i Göteborgs Konserthus. Korpusen uppdateras regelbundet.
Podiet
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik