rd-prop - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Propositioner och skrivelser från regeringen
Riksdagens öppna data: Proposition
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik