Forskning & Framsteg - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
A corpus of popular science articles from Forskning & Framsteg

Artiklar från tidskriften Forskning & Framsteg,
nummer 7, 1992 till och med nummer 8, 1996.

Materialet i konkordansen över Forskning & Framsteg
är inte helt identiskt med det som publicerats i
pappersutgåvan beroende på att vissa ändringar har
utförts i senare produktionsled. Dessutom finns enstaka
artiklar i konkordansen som inte alls publicerats eller som
kommit att publiceras i ett senare nummer av tidskriften
än vad som här anges. Vissa texter som tryckts
i tidningen saknas i konkordansen.

Vi tackar Forskning & Framsteg för det alltid
lika vänliga tillmötesgåendet, år från år.
Forskning & Framsteg
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik