Förvaltningsmyndigheters texter - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Korpusen skapades i ett pilotprojekt om att studera effekterna av
myndigheternas klarspråksarbete. Mer info finns i denna artikel.
Förvaltningsmyndigheters texter
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik