Swedish Code of Statutes - Språkbanken Text (University of Gothenburg, 2024)
Swedish Code of Statutes 1880-01-01 – 2023-12-15

Svensk författningssamling 1880-01-01 – 2023-12-15
Svensk författningssamling
Keywords: Language Technology (Computational Linguistics); corpus; Natural Language Processing; Språkbehandling och datorlingvistik