Spiritual messages reported in Sweden 1600-1720 - Sennefelt, Karin (Stockholm University, 2021)
Dataset for Table 1 in article "Profetisk politik i Sverige 1600-1720" ("Prophetic Politics in Sweden 1600-1720), Historisk tidskrift 2021, by Karin Sennefelt, Stockholm university.

Data for table 1 in the article "Prophetic politics in Sweden 1600-1720" by Karin Sennefelt, published in Historisk tidskrift 2021:2.

Underlag för tabell 1 i artikeln "Profetisk politik i Sverige 1600-1720", Historisk tidskrift 2021, av Karin Sennefelt, Stockholms universitet.

Källunderlag för tabell 1 i artikeln "Profetisk politik i Sverige 1600-1720" av Karin Sennefelt, publicerad i Historisk tidskrift 2021:2.
Andliga budskap rapporterade i Sverige 1600-1720
Keywords: events and action; händelser och handling; objects; entiteter; History; Historia